PO BOX 30767
Bellingham, WA 98225
(360) 766-4333
Contact Us

Chuckanut Bay View Home

The steep slope on this project called for considerable on-site designing and coordination with the contractor. Extensive use of natural wall stone and risers made it possible for this steep site to be turned into usable outdoor space. A trail designed to work with the terrain & native vegetation winds down to the bay. Pause points include a circular fire ring* with stunning bay views. The journey is enhanced with carefully placed massings of colorful woodland trees, shrubs, & perennials. *Bench and fire ring were built by Joe Clark of Architectural Elements.

Photos From Chuckanut Bay View Home

Click Any Image To View Enlarged


Learn more about the
Design Process
Interested to work with us?
Please, Say Hello