PO BOX 30767
Bellingham, WA 98225
(360) 766-4333
Contact Us

Marion Green Townhomes

2015 PSRC VISION 2040 AWARD WINNER

The Marion Green Apartments feature a new concept in townhome development - the central deck over parking. This innovation in infill townhouse design created a communal space at the main level of 4 townhouses, instead of nothing but a canyon of parking below. Neiman Taber Architects developed and implemented the first example of this. The common deck features large planters with trees, and smaller planters to give a suggested zone for each family's outdoor table or play space, within the common space. Private rooftop decks also give another option for outdoor living, with a lovely view towards First Hill and the Seattle skyline.

The front of the building features a large stairway, flanked by trees and a large rainwater biofiltration planter. Ornamental plantings compliment the stormwater treatment planter.

Photos by Neiman Taber Architects

Photos From Marion Green Townhomes

Click Any Image To View Enlarged


Learn more about the
Design Process
Interested to work with us?
Please, Say Hello